Anotace: -
V opilosti
jsem handlovala
s důvěrou Tvojí
měla jsem za to
že když mu pomůžu
že víc nás to spolu
spojí
že zapadnu líp
když situaci podřídím se
když s ostatními
se napiju
a v alkoholu
pomalu
utopím se
...
Kdybys mě neodháněl
a ode mě nešel dál
kdybys mi řekl, co mě čeká
kdybys vedle mě
celou dobu stál
nemusela bych se teď
tak provinile cítit
chtěla jsem jen dobře zapadnout
tak zkus se do mě
vcítit
...