Anotace: Človíčkové, člověčinky! Protože vás ráda mám, k přivítání U Cecilky právě dveře otvírám!
Cecilko, nejde mi odeslat mejlík na tvou adresu...takže jen tak stručně sem...písla mi anny, že se přizpůsobí a písla něco pěkného o vánocích..takže já bych se přimlouvala za ten termín prosincový...
04.11.2005 12:34:00 | Hančí