Anotace: -
Nikdy bych nepolíbila
jiného muže
nikdy bych se žádného
jiného
nedotkla
i když se to možná
může
já bych prostě nikdy
nemohla
...
V mém srdci
je místo
jenom pro jednoho
mou duši
v dlaních
jenom Ty svíráš
jenom Ty vídáš moje
slzy
a jenom ty
je svými rty slíbáš
...