Anotace: -
Až přijdeš
tak se ke mně
přidej
v tichosti svých myšlenek
neruš tichost mojí
až uvidíš, že se bojím
dej mi prosím ruku
a nedovol té bázni svojí
aby ukázala
jak moc se bojí
...
Až přijdeš
v tichosti se přitlač blíž
a hlavu svou
mi polož do klína
a šeptej mi chvíli
jak Ta rutina
nám svazovala
naše myšlenky
a aspoň na jedinou chvíli
zkus připustit
že naše snaha
se nám vyplatila
...