Anotace: -
Svlékni svůj plášť
který jen prázdnou
černotu skrývá
odlož svou masku
svou podpůrnou jistotu
v které se hromadí Tvá
vnitřní síla
podej mi ruce
a foukni mi do dlaní
a vykouzli na rtech
úsměv jen pro mě
to co je v hlavě
to srdce raní
jenom ty kroky
nech prosím tě
na mě
...