Přátelství
Přátelství
Přátelství bývá víc než láska,přátelství na očích je páska.
Ruku pomocnou ti přítel stále dává..ne jak láska zhrzená,co v krizi ukáže ti záda.
Přátelství je zvláštní poslání..přijmi mou ruku,ten stisk vše zlé v srdci zahání.
Přátelství to nezničí nic,přátelství než láska to jediné je víc.
Jedno nebezpečí na přátelství však číhá..občas se zrodí z něj láska živá.
Potom pak zraňuje,bodá a pálí..kde jsou ty doby kdy jsme se smáli?
Přátelství v bouřkových mracích se halí..to není to co jsme si přáli!
Bez viny z přátelství,bez porážky..teď je vše průhledné jak křídla vážky.
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: malá Čarodějka, Holka z davu, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)