Anotace: -
Za závojem smutku
se tiše choulí
moje slzy
vím, že je ještě brzo
na to
je na zem
pustit
i když jsou-li
a mezitím má duše
z posledních sil dýše
našlapuješ
po špičkách
chováš se velmi tiše
abys ji
z posledních
sil
ještě víc
nezranil