řezaly mrazily i pálily
a hlavně byly cítit
životem na okraji vesmíru
ta hudba pod mýma nohama
hvězdné rekviem a odpadové blues
a já nemohla přestat
tančit kankán a mrskat nohama
jako ryba v agónii
kdyby měla nohy
přitančila jsem domů
zalila půlku kytek čajem
zbytek tureckou kávou
a čekala až zdivočí
i ta poslední něžná orchidej
a taky že jo
nakonec to byla
jedna divoká orgie
turkyně porazily asiatky
zmizely po anglicku
otevřeným francouzským oknem
na útěku porazily českou lípu
a kanadský javor
nevšimly si že nemají křídla
a odletěly
tak tu sedím
mrskám nohama
a čekám až mi narostou žábry
**
15.11.2011 07:28:36 | Lagedama