Rozpor
Srdce se pomalu zastavuje
promazat asi potřeba bude
na opravu dodat do hodinářství
nebo snad jiného řemeslnictví?
Kdo má náhradní díly
na rozdrásané city
kdo je povolí a smontuje
aby byly zase cele mé?
V cizím těle moje srdce
nebo mém je srdce svoje?
Nerozumím věcem kolem sebe
nerozumím tobě, sobě, lidem.
Všem těm smějícím se obličejům
jakoby snad nebylo trápení
a bolest byla jen výmyslem
lidí, co si už neví rady.
Prý je to jen pocit
asi máte pravdu
já to přece dobře vím
ale to mi nestačí.
Nechci se smířit s bolestí okolo
pomluvou, přetvářkou, dokonce lží
chci svůj malý ráj na zemi
zapomenout ty zlé věci.
Přečteno 608x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, Robin Marnolli, Danger
Komentáře (4)
Komentujících (3)