Svoboda
Anotace: Tohle je pro Didu na přání.. A je to taky nekonečné svobodě
Když kůň vznáší se nad plání,
Jako vítr přez ní letí,
Když stádo do dálí uhání,
míří za obzor a ve slunci se ztratí.
Temná barva odráží sluneční kopí,
Ladnost,volnost rychlost blesku,
Když ženou se po sluncem zalitých stepí,
Ozývá se dunění kopyt v ohlušujícím třesku.
Jestřáb je bystrým okem zhléd,
Z třemhlav do propasti snesl se,
Pro poklonu jim k hřbetům slét,
Pohlédl k nim a hned k nebesum zas vznesl se.
Pohled stáda jak do dáli uhání,
Na paměti mi stále tkví,
je to krásna mít takové poslání
Prohánět se a být free.
Komentáře (1)
Komentujících (1)