Jesenické barvobraní
Vážení přátelé, dnes mám výborný den,
neboť právě jsem zastihl podzim.
V zemi paneláků je z betonu zem,
tam se o krásách zřídkakdy dozvím.
Do stínů lesů a cowntry písniček
utek jsem po delším čase.
Spadané listí a pár suchých větviček
šustí pod nohami zase.
Svěží vzduch - ledový vítr,
když zima si brousí své zuby.
Pražádné pláže, Mallorca, Kypr,
jen barevné lípy a duby...
...a pak nevěřte na zázraky ;-)
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Liška76, Radek.oslov.Šafárik, zenge, labuť, kavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)