Anotace: -
přeletělo nad hlavou a nechalo jen prázdno v duši beznaděje že čas se nezastaví a že si sám - ať jsi kdekoliv
klopýtám
a upouštím sirky do kalužují kde zasyčí zklamáním
... protože přivřený oči neznamenají vždy slast
trefné. RM.
29.01.2013 15:32:41 | Robin Marnolli
ten konec mě rozsekal
31.10.2011 23:27:58 | její alter ego
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?