Zaplať Pán Bůh, alespoň, že ty archy byly nakonec k něčemu dobré:-)Hezká birokratická, ale Bohužel pravdivá.
01.11.2011 11:12:56 | Jeněcovevzduchukrásného
Formulář má tvrdý papír - zdá se, zle do něj utírá se.
Takže ani na to h...o není, špatný je i na utření :)
31.10.2011 12:40:52 | E.T.Jane