Posmrtná maska
Celé dny já musel jsem odřezávat viselce,
a když jsem byl na konci
poznal jsem,že jsem viselec budoucí
Bůh je v čase jen tak teče,
někdy běží teď se vleče
Dívá se nám do hrobů a zná svoji podobu
JE JEN ZLO A TRÁPENÍ
v čase jsme tu lapeni,
boží krví dušeni s provazem na temeni
Komentáře (0)