Nahota
Anotace: nahota těla... mmm.... a duše? ..? nahota?
šatů těla
svlékání
napětí
vzrušení
extáze a uvolnění...
ach, nahota
tak chtěná
oblíbená a dominantní
šatů duše
zapínání
upevnění
zahalení
sevření a obrnění
ach, obrna
...
ach, tělo
ach ten jeden směr
ach ten nepoměr
a ač tělem nahý
jsem pln temných děr
slunci úzkostně uzavřen
Komentáře (0)