Pád hvězdy
Hvězdičko stříbrná
Tvůj pád
Bolí strašně moc
Andělé samotní
Pro tebe pláčí
Hvězdičko stříbrná
Kalí se
Světlo tvé když
Andělé nebeští
Nesou tě výš
Hvězdičko stříbrná
Proč sklouzáváš
Náhle přetěžká
Andělé pláčí
Pro tvůj pád
Přečteno 446x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)