Chléb, džbán a ozvěna
Pro kůrku do oblouku
zachutnal chléb.
Není to klep.
Hlásko, mlč louku.
V okraji ústa džbánu,
dopitý střed.
Prameny na oběd,
hloubání k ránu.
Hořely sluncem ruce.
Pozřely přízi
z ozvěny ryzí.
Chtěly se prudce…
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa
Komentáře (1)
Komentujících (1)