Předsevzetí
Raději uzavřu se do svého světa,
a postavím si kolem velkou zeď.
Fungovalo to po celá léta,
tak proč to měnit právě teď.
Sám v sobě uzavřen,
nebudu moct škodit druhým
Končím s hledáním žen,
a tu touhu v sobě zhubím.
Nerozumím lidskému světu,
stanu se v něm tedy ničím.
Protože i když je věc v rozkvětu,
jedním dotykem ji dokonale zničím.
Budu tedy ničit co za to stojí,
jen to a ničehož víc.
Tu přešpatnou osobu svojí,
až nezůstane vůbec nic.
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)