V mlze
Z tvých snů vytvořím svět
a ze slov jen pár vět,
které chci ti říct
a tvé myšlenky chci číst.
Krajinu mlha zakrývá
a nás dva tajně schovává.
A v té mlze!
Chci možná drze.
Být tebou líbán.
Být tebou milován.
Mlhou utajován
a za vášeň žalován.
Tebou podmaňován.
Svědomím zpytován.
Skrz neviditelné světlo
vidím své utrpení,
naše oddálení,
které na zem slétlo.
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: E.T.Jane, Live to fight, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)