Zhasíná
Vezmi si mě do
Svých spárů.
Smeť ze mě tu
Bolest.
Utíkám před sebou
Jako před nějakým
Ničemou,
Co chce mě dostat
Hluboko pod zem.
Chci zmizet pryč
Od Tebe.
A zároveň Tě chci
Svést.
I smečka žhavých uhlíků
V očích
Zhasíná.
Dusí se pod tou
Tíhou splínu.
Podej mi ruku,
Je mi to jedno, kam
Půjdeme.
Jestli je nebe, peklo.
To je fuk.
Stejně osudovou lásku
Přiděluje bůh.
A já nemám nárok.
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: Dračičák, Liška76, khantengri, valerie emilie, Maryje..., Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)