Á - MÚZO MÁ
Múza mi nedala (zní to eroticky) spát
Co všechno (3 „básně“) šeptala
pro vás jsem zapsal a rád
1. Básník realista
K problémům jak stoka
stačí bdělý pohled oka
K výpovědi jedna sloka
Soud od dne do roka
Dnes již přesně vím
že víno má i dopamin
Z mozku náladu vyplaví
a smích je tu ke zdraví
Znáte i tuhletu kupletu
Když zrovna nemusím
seč mnohé k tomu vím
do ničeho se nepletu
Přečteno 208x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)