Anotace: -
Když svítání
mě zahalí
do svého tajemného
pláště
utápím se
v myšlenkách
a cítím se tak
zvláštně
když sny co před chvílí
ještě se mi zdály
a ráno
neví, jestli vstoupit má-li
a pak v upjatosti
bezbřehé vášně
je dohráno
...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?