Anotace: -
Svázaná
Tvým bezesným dechem
kdy cítím
že Tvé ruce
už nemůžu zastavit
své představy
do udýchaných dlaní
bezděčně chytím
tím nemůžu snad nic
pokazit
...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?