Anotace: -
Tvé zatoulané prsty
chytím ve své
třesoucí se dlaně
když objevují
již dávno objevené
rty vzrušeně se smějí
ale přitom skoro
ani
nedýchají
...
A když se později
oba utápíme ve tmě
nečekám jen
jak prsty Tvé
se svého úkolu zhostí
v bouři rozcuchaných smyslů
a v chtíči vlhké
smyslnosti
...