Ve dvou ...
*
Jsem rád
když usínáš mi na rameni
a s tvojí vůní jako mečem
cítím hned sílu dobýt svět
něhou a láskou
třeba vkleče
minulost nemít
jenom teď …
to musí každý závidět …
*
---------------------------------------------
Comment 30.10.2011 pro Hazentla
.
Přečteno 410x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, staranna, jvacl, Jeněcovevzduchukrásného, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)