.
S něžností a chutí
dívám se na tvé pnutí
Živelnější bez „obutí“
Mužství, jenž se vzdouvá
proudí jím touha
pak nezadržitelná strouha
- ten nejlepší film večera
Nádhera
mít u sebe partnera…
.
touha z tebe vášeň vyplavila...
je to nezadržitelná síla ...
moc hezky ses nám odhalila ...
01.11.2011 13:29:22 | nejsembásník