Naposled
Bylo to možná naposled,
snad mělo to tak být.
Neměním schválně slovosled,
jen v duši cítím klid.
S pokorou, hlavu svěšenou,
uznávám svoji chybu,
měla jsem býti vznešenou
a zatím - se tu hýbu .
Jsem aktivní a k smíchu?
Takhle se žena nesmí chovat?
Řvu nahlas v lesním tichu,
dlouho ti budu do snů klovat.
Přečteno 430x
Tipy 18
Poslední tipující: Emily Říhová, E.T.Jane, Maryje..., hatlapatla, Kars, strašidýlko-střapatý, labuť, WAYWARD, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (7)
Komentujících (7)