Anotace: Dnes brzy ráno se mi po stropě převalily odrazy světel projíždějícího auta. Hrozně pomalu a hrál jim k tomu jazz a já ho ani nepozdravil.
Existence je nejen absurdní, ale je to prachsprostá dřina. Uvědomte si, jak často si v životě oblékáte spodky (Ch.Bukowski)
ja newim proc ale twe psani mi ho pripomina..padam na kolena..to mi nedelej..
Lucijena
03.01.2007 22:32:00 | Lucijena
No to teda muselo!! :-) Ten závěr je náhodou drsný... Donutí člověka si to přečíst znova a znova a zamyslet se nad tím... Je to skvělé... Ještě si to přečtu... Fakt bomba... Za 100!!! A oprávněně!
26.12.2006 21:40:00 | Marketka3x3
vím...
máš tam krásný chvíle...
...ale muselo to být zakončeno takhle?...
...asi muselo...;)
15.12.2006 16:45:00 | Lizzzie