Stmívá se za okny
Stmívá se za okny,
tatam je slunce zář,
zbývám tu jen já a moje sny
a v nich tvá zamlžená tvář.
Chybíš mi víc než můžu říct
a tma i do mých očí se vkrádá
což jsem ti mohla snad dát víc
než že měla jsem tě ráda?
Teď jenom prázdnota mne obestírá
a slepě kolem hledím,
i rozhraní noci a dne se stírá,
já tu jen sama sedím.
Snad jednou najdeš cestu zpět
k té, která tu tak strádá,
a znovu projasní se svět.
ANO, STÁLE TĚ MÁM RÁDA !!!
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
Komentáře (0)