http://www.youtube.com/watch?v=qo9lwuKVfYg&feature=fvwrel
Zavři očka a jdi už spát,
píseň lásky nech si zdát,
zavři oči a zhasni dnešní den,
zapal v sobě náš krásný sen,
jak s tebou, tu navždy chci stále být
… stále být,
jen s tebou … ve dvou
tulím se k tobě a chci tě hřát,
láska nám těla v oheň rozpálí,
že tě mám rád budu šeptat z povzdálí,
a naše srdce, ta začnou v nás něžně bít
… něžně bít,
jen s tebou … ve dvou
vždyť navždy jsme si souzeni,
když zdolali jsme zrádné peřeje,
vždy svitla nám nová naděje,
že naše kroky, chtějí stejnou cestou dále jít
… dále jít,
jen s tebou … ve dvou
na rty mě něžně políbíš,
pak dlouze pohlédnem si do očí,
svět pod náma se štěstím zatočí,
budem mlčet, o svou lásku se budem bát
… hrozně bát,
jen s tebou … ve dvou
ve dvou se vedou
ruku v ruce
sněhové vábení,polibek
nad lásku není do vloček vkreslím se
své milé
své lásce
obtisknu srdce
spojí se...v jedno! ST
02.01.2012 12:36:04 | Tanzania
letí pozdrav můj
k tobě v dál noční tmou
vrací jej hlas tvůj
s výše skal ozvěnou
vejdi ve stan náš
jsem touhou k tobě hnán
ať důkaz lásky máš
jak miluje indián
***
J.
22.11.2011 15:15:02 | j.c.
A pak, že Ti dělá liter problémy se v něm zabydlet :-) :-) ... Tleskám písničce i Tvé šikovnosti, líbí moc! ST
01.11.2011 22:35:57 | labuť
Ta tvá písnička je líbezná.
Pochopitelně jsem si při ní představovala
jak mi ji zpívá někdo z krásnou něžnou duší,
neznámý, je to snová představa,
kterou báseň vyvolává.
01.11.2011 22:34:15 | s.e.n