Skrz city
Přes listy opadaných stromů,
od blesků tichých hromů
chci vyjádřit své city,
které máme skryty.
Do schodů paneláků
a z tajících sněhuláků
svět zpestříme barvami,
našimi společnými chvilkami.
V odlesku tvých očí
svět se kolem točí,
když můžu být s tebou,
moje bláznoviny se vstřebou.
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
Komentáře (0)