Anotace: -
Tajný recept *
Z žebříku myšlenek stoupej výš.
Potom, až vystoupíš, pochopíš.
Perleť se odráží v očích
a zase příjemně hřeje.
Voníš a když blíž se nakloníš,
balzámem na duši,
(nikdo to netuší),
lepší‘s než vonné oleje.
Natrhej paprsky do zásoby.
A špatné dny jakoby,
zlepší své podoby.
Zasypej "hroby".
Rádoby.
Změkči ten tvrdý chrom.
Ztěžkne to cestu-
najdeš však zlom:
Dostaň se k městu
Babylon.
Nemusíš pospíchat.
*Protřepat- nemíchat