Kamarádství
Stále mne cosi oslovuje v kapse mi drnčí aparát chci být Tvůj kamarád.
Nebudeš, odpovídám.
O sobě se dozvídám věci z e-mailů asi vymaluji.
Piju vodu pivo došlo.
Hledím na přibývající písmenka tvořící znět slov a vjemů.
Jak vůni jim dodat mám?
Odpověz si sám.
Přestává se mi tu líbit, chtěl jsem vidět ta kliknutí na tipy, ty množiny čtenářů.
To se mi ztratilo a s tím i chuť psát.
Raději budu zase sát.
Jsem doma a půjdu ven možná i pod zem
Tak si vezmi co nabízím, rád Ti dám co mám stejně i na druhé zbyde.
A petrolejka dohořívá
Věnec opadal
A je tma
Blíží se konec dne
Rodí se den
Rok
Svoboda končí
Tak tanči.
Přečteno 399x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, takova, Holis, Květka Š., umělec2
Komentáře (1)
Komentujících (1)