Láska a Amor
At děláš co děláš,všechno je špatně,
na lásku naštěstí vzpomínáš matně.
Ted jsou tu chvíle,kdy duše bolí,
a jizvy na srdci jen těžko se hojí.
Láska nám umírá,vše krásné končí,
Amor se s námi v slzičkách loučí,
naposled zamává,bolí ho rány,
do srdcí klovou nás dvě černé vrány.
Tou smutnou básničkou chtěl jsem jen říct,
lásku si hýčkejte,co chcete víc.
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Lord Aragorn
Komentáře (0)