Na jižních stráních
tam kdesi za Lublaní
držel jsem slunce v dlaních
tři noci bez ustlání
kostelní svíce
a dole tekla Lublanice
kašlu jim na vyznání
nejsem z těch co se klaní
pro lásku plíce
mé jsou měchy varhaní
a vítr do strání
je jako draky nese
kde je má síla Héraklése ?
Vždyť klenbu nebeskou
od smutků nesu šíjí
..žiji
jak tulák pod mostem dračím
a už se neotáčím.
zkoušel jsem včera za svítání
pohladit slunce vlastní dlaní
je horké, pálí jako svině
a tak se radší hrabu v hlíně
(nebo v klíně?)...
ST!
04.11.2011 08:47:50 | Mario de Janiero
Jsem ve svých snech tulákem
a draka se obávám
život mne bere u huby hákem
na ptáka nebo ptáky
nadávám
STarý dobrý poctivý dřevěný STip!
03.11.2011 21:58:29 | Zasr. romantik
Kupředu zpátky ni krok :-) a proč se taky otáčet, to hezké nás určitě na cestě čeká...
03.11.2011 14:04:20 | labuť