Nebýt
Nebýt těch nocí
a snů probdělých až na kost
nebýt těch rán
kdy úsvit zalyká se bezmocí
a kyselými hrozny z cizích vinic
nebýt těch slov
jež vpálena pod kůži
hnisají tam až k zešílení
a nebýt mlčení
kterým zpátky volala jsem rozum
všechno by bylo jako dřív
Anebo taky ne
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: j.c.
Komentáře (2)
Komentujících (2)