...
Padá tvá touha
jak šerem rozepnuté šaty
k zemi
kde tančí tango
jen tvoje mokré paty
Padá tvá láska
uvadlý list teď pošlapaný všemi
já s Tebou jsem
tvůj podzim
jen každý k jiné zemi
Padá tvé tělo
sténá, snad nedostatkem spánku
já v tobě jsem
zas prohrávám tu válku
Směješ se šťastná
dvě těla, jak kdysi propletená
dál hledám Tě
a Ty jsi moje žena
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: Bambulka, Jana M., labuť, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)