Konání práce...
Anotace: (už jsem si na ni zvykla a nechci psát bez ní) Vymyšleno hádejte kde? :D
Člověk jen sedí,
(snad do nebe hledí?)
možná trochu zrud
a přepadne jej stud
při pomyšlení:
konat to na veřejnosti-to pro mě není.
Bylo by to zahanbení.
A tak bere noviny,
nadává na kraviny,
*-* tlačí *-*
sedí třeba hodiny
a život mu stačí.
Komentáře (0)