Mlha
A jednou na cestě do školy, kdy si člověk neviděl ani na špičku nosu. Takový "popis" současného počasí...
Mlha-toť pozoruhodný meteorologický jev,
kdy chlad a voda prolézá do všech cév.
Na pět metrů vidět není,
chtít jít do práce-to se cení!
V tomhle nečase
nadáváme zase
(ne na Nečase,
nebo možná taky),
ale na ty zpropadený mraky!
Komentáře (0)