Vánoční pozdravy
Anotace: ...vánoce se blíží
Sněží. A možná, že ten sníh
co na dlani ti roztává
pár pozdravů vánočních
teď ode mne ti předává.
Chci být tou vločkou na tvé dlani,
chci být tím poslem, Štědrým dnem,
který ti splní každé přání
pod rozsvíceným stromečkem.
Přečteno 2461x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)