Anotace: -
Z pod mechu
kapradiny
krájíme naše viny
a do otevřených dlaní
chytáme
sluneční paprsky
které jemně hladí
a smyslně svádí
mládí
právě narozeného
dne
…
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?