Anotace: -
V zákrutách cesty
skrývá se stín
a marně si s tím
Tvé nohy hlavu lámou
asi marně čekáš
že přijdeš na to, co teď s tím
to spíš si nohy
na kamení zlámeš
…
Bodavou bolest
pak už nic neutiší
a hořkost na rty
pomalu se dere
jiní vůči bolesti
zůstávají hluší
a to tě, zdá se
sere
…