Anotace: -
Srdce zachází za mraky
a zázraky se nedějí
s nadějí očekáváš kýč
pryč s realitou bolesti
a nevěsty tiše šeptaj "ano"
aniž ví, komu se oddávají
nepřiznají barvu krve
svrženy v podzimní listí
zjistí, že přihořívá..
tohle je skutečně dobré :)
03.11.2011 03:52:46 | chicacheca
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?