Je osem hodín ráno
je osem hodín ráno
prebúdzam sa
v cudzej posteli
polonahý
a sám
bola to ťažká noc
v nej dve dievčatá
patrili mi
tá noc mi patrila
bola moja
presne ako tie dievčatá
ráno
sa vyparili
zmizli bez všetkého
ostali mi iba spomienky
na parfumy
vášeň
estrogén
stretnutie genitálií
tú noc som miloval
dokonale
tá noc je preč
je preč ako tie dievčatá
čo milovali dokonale
dnes bude ďalší večer
noc plná alkoholu
dievčat
iné prostredie
iné postavy
rovnaká situácia
rovnaký scenár
ráno sa opäť
prebudím sám
Komentáře (2)
Komentujících (2)