Anotace: Názory se různí...život to je sviňa...tak stím klidně praštím...joo at žije kocovina =oD
Přesně na tohle naše poetické prokletí před pár dny přišla Zamilovaná do nezamilované doby... , ostatně i já kolikrát.. :-). Ovšem nebýt toho prokletí, asi bych nikdy nepoznal pro mě tu nejbáječnější Vodnickou holku z vesmíru...
16.12.2006 17:34:00 | Buližník