Anotace: -
jsi jako pohlazení
těch jsem vždycky měla málo
dáváš mi lásku
nikdy dřív se mi jí nedostalo
bojím se že tě zklamu
(ještěže nehledáš dámu)
mám hrůzu ze všech svých běsů
nechci tě zavést kde jsem já
tím že jsem tak intenzivně
- výlučně, oddaně, celistvě, s láskou -
tvá