...parádní kousek, ostatně jako vždycky...a ještě k tomu skvělý doplněk HarryhoHH :-)
07.11.2011 16:49:09 | Lota
Jsem starý křižník k potopení
a vůbec mi to nevadí
majestát můj už stejně neocení
co zbyl ze staré parády
Škoda jen že v boji nejdu ke dnu
jak čítankové příklady,
ze dna sám sebe neuzvednu
v mým doku z blbý nálady ...
04.11.2011 19:44:47 | HarryHH