YU 55
Stínům snů přeji dobrou noc
vždyť málem svítá
není mi jedno, že ztrácí moc
rtěnkou dosyta
obloha rudne, v zrcadle
jitro se líčí
červánky tlumí vypadlé
z duhy, jehličí
paprsků zpoza obzoru
zlatěnkou zdobí
z mlhy v nehybném prostoru
jichž čiší kopí
na uvítanou spouští show
asteroidu
nezvaní hosti, jimiž jsou
z nebes poklidu
kameny jako Ypsilon -
- U padesátpět
svede na zcestí Země klon
virtuální svět
kterak dvojí cíl poslouží
budeme svědky..
snad Zemi život prodlouží
geniální tretky
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kars, Mbonita, labuť, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)