Havránek na sněhu
Jen pár slov na cestu po sněhové pláni,
pozor na svahy co slunci se brání!
Počasí na horách rychle se mění
a bernardýn se soudkem na blízku není!
Bičuje-li vítr více a více tvoje líce,
chraň před nastuzením také svoje plíce!
V sněhové bouři stopy rychle mizí,
ještě že zdejší krajina není ti úplně cizí!
V dáli tkví se záchytný bod,
nejvíce jásá tvůj četný doprovod!
Teď přišla ta chvíle pozměnit trasu,
objevovat dál přírodní krásu!
Kdo kráčí věrně v šlépějích za tebou,
toho si važ - brzy již nebudou! :-D
Až totiž spolkneš poslední horký doušek
a sundáš sluchátka ze svých oušek,
Vzpomeneš hnedle že takovej havranů,
takovejch jako ty je jako šafránu!
Komentáře (0)