Jsi
Jsi vykřičníkem v otázce,
kam všechno tohle vede?
Jsi výhrou v jedné sázce,
která do mě vjede!
Jsi kráska v nesnázích,
která chce věrnost.
Jsi světlo, co odchází
a trvá to věčnost.
Jsi na úpatí hora,
která se k nebi tyčí.
A jsi má pokora,
která mou lásku lýčí.
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
Komentáře (0)